Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2009 02:55 - Прекалено "силов" кабинет
Автор: fatamorgana Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1845 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 25.07.2009 15:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Разбираемо, че повечето хора ще отхвърлят някакво астрологично разсъждение. Но мен силно ме притеснява разпределението на елементалните сили в кабинета. Засега мога да кажа, че той е силно дисбалансиран - дори да изключим номерологичните закачки (а и те не са малко в него:)

От 16-те, чиито рождени дати видях (вероятно непълно, защото включват и мин.председ. ББ),

8 са в огнени знаци. Представителите им имат слънчеви знаци в  Стрелец и Овен: Боже опази! Първите (Стрелците) се смятат, че са прави във всичко и за всичко, както и че са откриватели и пазители на Висшата истина:) Към тях спадат БожДим, Веждито, Физическото и Земеделието.  Другите, Овните, са ми още по-опасни: те виждат само една тясна полоса пред себе си, но ние не знаем какво точно е в полезрението им: това са Вътрешният, Външната, Образованието и Иокономическата енергетика:) Малък спретнат ужас на квадрат, куб и всякаква остальная аритмо-геометрическая прогресия...

Следват въздушните знаци, които би трябвало да се погаждат и да са в съюз с горните: от тях обаче наблюдаваме само Близнаци! Пак ужасТ! В това чИсло (да не използвам старинната българска диалектна дума "чирясло" - кой разбрал, разбрал:) са МТС(П)-то и ББ!!! Въздухът под налягане е ясен, по-страшното е, че и двамата представители на въздуха са в "Близнаци" - първичната стихия, която бивайки необлагородена, е твърде изменчива и измамна. Така че не се чудете на странните пристъпи на "тъпизми"4 и откровена непоследователност на пол.вожда: той толкова си може! Толкова му е дал Господ чрез звездите, а пък е фенотипът му доста се е погрижил да се изявява като двуликия Янус, от който скоро няма да има спасение:)

Та: дотук огнени и въздушни чисто и просто 10! Статистическо мнозинство, което по-скоро би обърнало колата - демек държавата - в криза, отколкото да я изкара от нея.

Все пак Господ не е толкова лош. "Отсял" е, чрез "тежката ръка" на БеБе
-то, и 6 представители на "тежките" стихии, т.е. хора, които вероятно поради вътрешната си природа, а не толкова поради социалната си поставеност и най-вече "зависимост", могат и да уравносят създадения "огнено-въздухарски" ДИСКОМФОРТ.

Да започнем със "земята". Тя е важна: земно-аналитични (като Дева) са транспортът и екологията , както и доста по-материалните Телци, които ще се грижат за регионалното развитие и благоустроиство, както и за правосъдието. Проблемът с първите е, че прекалено много разчитат на анализа и по-малко на практическите дела, проблемът на вторите е, че прекалено са "вкопани" в земята, т.е договорки, заменки и други. Ще видим:) 
Единственият представител на земна зодия, който не познавам ама никак ни като човек, ни като специалист е ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО. Тежка карма: Козирог. България като страна е под този зодиакален знак, така че на човечеца Дъ-то да му е яко: много му се е насъбрало. Според мен няма да може да го изсърба, нито да го преработи. Дано самият човек да не се разболее. А иначе... ние всички сме болни и подлежим на режим на обслужване от въпросния ресор:)

Има един-единствен представител на водна зодия, при това Рак (дано не предизвика раково образувание:). Въпросният г-н Дянков, който е с много висок международен рейтинг (да ми прости Бог, но тук, на тази земя, БГ, това почти няма никаква тежест:) има единствен от всички заявката, че може и да направи нещо. Първо е роден в зодия Рак, която е зодията на Управителите, второ се е родил на 13-ти, което е допълнителен индикатор за способности за справяне в тежки ситуации. Единствено и само на този господин му стискам палци от сърце. Не защото го познавам като човек и специалист. Само и единствено, защото има много силна КАРма, но от него зависи дали ще си я изпълни и как:)

И тук стигаме до ББ: тоз екземпляр също е роден на 13: Крале в изгнание, глупаци, които не знаят къде е истината, докато не ги нашибат с коприва. Може и да родят нещо ново, но силно се влияят от конюнктурата, приятелите и роднините. Може да е пагубно, ако последните не са "благоприятни" спрямо времето и неговите повели....

Та, голяма веселба ще пада, мили мои,! Кой жив-жив. А аз ще разказвам на зимбабвийските си внуци как някога баба им тръгна от България по широкия свят, защото имаше един ББ, който реши да състави правителство на "малцинството", за което си мислеше, че е правитлство на "мнозинството" само и само, защото някакви си пършиви 40 % се бяха явили пред урните....

Ех, ББ, само една буква ти трябва, за да се превърнеш в лятна "гаргара" за сурогат-пиещите сокове БББ:))))))))))

  



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. brand - Дерзай !!!
25.07.2009 10:03
Привет!
ПОДКРЕПЯМ ТЕ!
Скъпа,
на фона на цялата какафония в страната статията направо е върха !!!
Добре си го Барнала...материала де :-)
цитирай
2. fatamorgana - stefbelchev ,
25.07.2009 15:21
Ми, то забавлението е всеобщо:) Може би малко ще ни се стъжни като почнем да плащаме... парсата:))))
цитирай
3. fatamorgana - brand,
25.07.2009 15:26
Привет и на теб! Смехът е единственото очистително средство в тази какофония, както си я определил! :)))
цитирай
4. анонимен - maverickmoneymaking you can easily rake in $11, 917 per month
06.02.2012 17:14
Hi, This just came across my desk and I had to pass it on to you ASAP…
Internet multi-millionaire Mack Michaels has a few new positions available right now…
If accepted you can easily rake in $11, 917 per month starting from scratch.
==> http://www.maverickmoneymaking.info/maverick.html
Once you’re accepted just follow the training Mack gives you. It’s really quite simple…
Learn how Mack went from not being able to afford Christmas gifts to a millionaire lifestyle and how you can too!
BUT…
Due to the extremely high level of Hands-On time Mack spends with every new member he has to limit the number of positions that are open.
Right now there are only 2 available in your area. If you’re interested you should move quickly.
==> http://www.maverickmoneymaking.info/maverick.html
Your Friend, – Mike
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fatamorgana
Категория: Лични дневници
Прочетен: 43401
Постинги: 21
Коментари: 22
Гласове: 125
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031